-
Dagen
-
Uren
-
Minuten
-
Seconden

Voor wie?

Iedereen met geboortejaar 2009-2014.

Prijs

De prijs voor een volledig seizoen bedraagt 230€.

Ons aanbod

Voor onze recreatieve springers richten we ons vooral op het opleiden van algemene basisvaardigheden, al/niet op de verschillende toestellen die ook als Olympische disciplines gelden. De lessen zijn een creatieve mix van het traditionele toestelturnen, conditiegym, uiteraard trampolinespringen en de eigen creativiteit en expertise van de trainers.

De verschillende toestellen

Grote of Maxi Trampoline 
Deze discipline speelt zich af in de ruimte. De gymnasten springen een reeks van 10 verschillende sprongen, waarbij salto’s en schroeven elkaar razendsnel opvolgen. 
De gymnasten worden beoordeeld op de moeilijkheid én de uitvoering van hun oefeningen. Op het hoogste internationaal niveau worden bijna uitsluitend meervoudige salto’s gesprongen. Trampolinespringen is de enige turndiscipline waar naast de individuele ook synchroonwedstrijden worden gesprongen. Deze discipline stond op de Olympische Spelen van Sydney voor de eerste maal op het programma. 
 
Dubbele-mini Trampoline 
Is een discipline die in België steeds meer aan populariteit wint. Hier voeren de gymnasten sprongen uit die vertrekken vanuit de mountzone, naar de dismount/spotterzone, en zo naar de landingszone (mat). In deze discipline behoort België bij de Europese top. 
 
Mini Trampoline 
Sinds jaar en dag een vaste waarde in alle turnzalen. De mini-tramp. is nog altijd zeer geliefd bij de recreatieve gymnasten. Hier worden enkel regionale wedstrijden individueel en per ploeg gehouden.