-
Dagen
-
Uren
-
Minuten
-
Seconden

Voor wie?

Alle jongens en meisjes met geboortejaar 2018-2020. Vanuit deze groep is doorstromen naar onze competitiegroepen mogelijk.

Prijs

De prijs voor een volledig seizoen bedraagt 185€. Er worden hierbij minstens 24 lesmomenten voorzien.

Deze groep is volzet, het is niet langer mogelijk om je hiervoor in te schrijven.

Ons aanbod

Onze lessen kleutergym zijn gebaseerd op programma’s uitgewerkt door specialisten in hun vak en aangevuld met de creativiteit en het enthousiasme van onze eigen trainers. Zo zijn de lessen samengesteld uit een mix van oefeningen uit ‘Kidies‘, ‘Multi Skillz for Gym‘ en ‘Multimove‘. Zo zorgen we voor een heel algemene, brede opleiding van onze 3- tot 5- jarigen. Vanuit de idee ‘gym is de moeder van alle sporten’ leiden we onze kinderen op in alle bewegingsvaardigheden, dus ook balvaardigheid, coördinatie, … met als vertrekpunt gymnastiek.

Onze kleuters (onze grootste groep binnen Rust-Roest) is natuurlijk de schattigste groep. Al die kleine “pagadders” die samen met de turnjuffen hun “kuren” proberen te tonen. De kleuters van het eerste kleuter leren vooral oog-teen coördinatie om hun lichaam te leren “ontdekken”. In het tweede kleuter wordt wat tuimelingen en buitelingen gedemonstreerd. De “grote” kleuters van het 3e kleuter mogen ook al eens proeven van het turnen aan de toestellen of op de trampoline springen.