Wat is G&M Authentic? 

Gymnastics & More staat voor plezier, turnen, vriendschappen, sporten en zoveel meer. Het is de overkoepelende naam voor alle recreatieve kampen dat wij met Rust-Roest Brugge aanbieden. De kampen gaan voornamelijk door in Sport – Vlaanderen maar wij durven ook af te wijken naar andere leuke sporthallen.

Voor wat staat G&M Authentic? 

De G staat voor GYMNASTICS!
We nemen de kinderen telkens opnieuw mee op kamp om hen de coolste turnmoves te leren. Alle toestellen komen aan bod, van springen op verschillende soorten trampolines tot draaien aan de barre en evenwicht houden op de balk. Daarnaast turnen we nog op airtrack, vloer, paddenstoel, sprong en ….zoveel meer!

De M staat voor MORE! 
Naast het turnen laten we de gymnasten ook kennismaken met allerlei andere sporten zoals freerunning, rope skipping, balsporten, teamsporten… noem maar op! De kleuters krijgen hier bovenop nog plaats om te knutselen en te genieten van een film. De more staat niet enkel voor meer sport maar ook voor de vriendschappen die er op onze kampen ontstaan, het enthousiasme die de trainers uitstralen en vooral voor de volledige ontplooiing van uw kind!

Authentic?

De Authentic kampen focussen zichvoornamelijk op de gymnastische disciplines. Kinderen kunnen zich uitleven in de topgymnastiekhal van Sport-Vlaanderen. Dit is de zaal waar de echte topsporters trainen! Deze unieke ervaring kunt u dus zeker niet missen!

De trainers

Binnen de G&M Authentic kampen werken wij met een enorm enthousiast trainersteam. Allen werden ze opgeleid binnen de club om het beste uit de gymnasten te halen en hen een onvergetelijke week te geven!  Een mix van competitie trainers en recrea trainers uit verschillende gymnastische disciplines zoals toestelturnen jongens, toestelturnen meisjes, ritmiek en trampoline werken samen tot een mooi geheel!

KORTING: vanaf 2de inschrijving per gezin/kamp krijgen jullie 5 euro korting/deelnemer (uitgezonderd dus de eerste inschrijving).

Inschrijving pas geldig bij storten van het deelnamegeld

Contact

De kampen worden voornamelijk georganiseerd door twee coördinatoren Jaisy Schapdryver en Nore Denolf.
U kunt ons steeds bereiken op het volgende e-mailadres: kamp.rrb@gmail.com  
of telefonisch: 
Jaisy: 0493/714.398
Nore: 0497/575.646