Wat is G&G? 

Binnen onze G&M kampen, maken we ook graag ruimte voor G&G. Een leuke combinatie van zowel gymnastiek als ritmiek.

Voor wat staat G&G? 

De G staat voor GYMNASTICS!
We nemen de kinderen telkens opnieuw mee op kamp om hen de coolste turnmoves te leren. Alle toestellen komen aan bod, van springen op verschillende soorten trampolines tot draaien aan de barre en evenwicht houden op de balk. Daarnaast turnen we nog op airtrack, vloer, paddenstoel, sprong en ….zoveel meer!

De G staat voor Groovy! 
Een overvloed aan ritmisch bewegen en dans met een touch of gymnastics. Het dilemma van vele kinderen, wil ik nu gaan dansen of gaan turnen? Wel, wij bieden de oplossing in dit kamp. De gymnasten ontdekken de danser in zichzelf terwijl ze alle trics op de turntoestellen onder de knie krijgen. Daarnaast maken de kinderen kennis met ritmiek. Een discipline binnen de gymnastiek waar dans en acrobatie de kernelementen van zijn.

De trainers

Binnen de G&M Authentic kampen werken wij met een enorm enthousiast trainersteam. Allen werden ze opgeleid binnen de club om het beste uit de gymnasten te halen en hen een onvergetelijke week te geven!  Een mix van competitie trainers en recrea trainers uit verschillende gymnastische disciplines zoals toestelturnen jongens, toestelturnen meisjes, ritmiek en trampoline werken samen tot een mooi geheel!

KORTING: vanaf 2de inschrijving per gezin/kamp krijgen jullie 5 euro korting/deelnemer (uitgezonderd dus de eerste inschrijving).

Inschrijving pas geldig bij storten van het deelnamegeld

Contact

De kampen worden voornamelijk georganiseerd door twee coördinatoren Jaisy Schapdryver en Nore Denolf.
U kunt ons steeds bereiken op het volgende e-mailadres: kamp.rrb@gmail.com  
of telefonisch: 
Jaisy: 0493/714.398
Nore: 0497/575.646