STEUNENDE ORGANISATIES

Trooper

TROOPER MEE!

Steun onze vereniging door jouw aankopen online via TROOPER te doen. Het kost je niets extra’s en Rust-Roest krijgt bij elke aankoop extra steun. Alvast hartelijk dank!

Uw logo hier?

Word vandaag nog een partner van Rust-Roest Brugge en laat ons samen bouwen aan een succesverhaal voor onze gymnasten.
Met uw hulp kunnen zij hun grenzen verleggen en hun dromen verwezenlijken.

Geïnteresseerd om te sponsoren?

Ontdek hieronder alle voordelen

Darcy International

Gymnasten brengen vele uren door in de turnzaal en willen er zelfverzekerd uitzien en zich zelfverzekerd voelen als ze presteren, of het nu om training of competitie gaat. Daarom doet men bij Darcy International hun uiterste best om mooie turnpakjes aan te bieden, zodat gymnasten met stijl en vertrouwen kunnen presteren.

Bij Darcy International is men voortdurend bezig met innoveren, herontwerpen en zoeken naar nieuwe stoffen en kleuren, zodat men op het gebied van mode in de gymnastiekwereld een stap voor blijven. Darcy International lanceert het hele jaar door nieuwe ontwerpen, zodat gymnasten een ruime keuze aan ontwerpkleuren en stoffen hebben om uit te kiezen, en doen altijd hun uiterste best om ervoor te zorgen dat de turnpakken worden gemaakt volgens de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, pasvorm en comfort.

Darcy International gebruikt alleen de hoogste kwaliteit 4-way stretch lycra om ervoor te zorgen dat de turnpakjes perfect passen en uitrekken om aan de eisen van de sport te voldoen. Onze kledingstukken zijn gemaakt volgens de hoogste standaard, met één persoon in gedachten: de gymnast.

Hobby Neverland

We streven steeds naar jouw perfecte hobbybeleving. Onze artikelen zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten waar we 100% achter staan. Ze werden zorgvuldig geselecteerd op internationale beurzen en via leveranciers in de hobby- en spelsector.

Kom op ontdekkingstocht in onze winkel en inspireer het kind in jezelf tot nieuwe creativiteit en spelplezier. Ons spelcafé is bovendien vrij toegankelijk voor een snack en drankje of het uitproberen van een nieuw bordspel.

Benieuwd of een bepaalde hobby of spel jouw ding is? Bekijk onze demo’s, volg een van onze workshops of kom langs voor meer info of om het uit te proberen.

Heb je een creatieve kroost of wil je al dat spelplezier delen met vrienden, familie of collega’s? Wij organiseren verjaardagsfeestjes voor kinderen en volwassenen, vrijgezellenfeestjes of zelfs heuse bedrijfsevents op locatie. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Gykiere

Gykiere voorziet alles in uw huis van water toevoer (sanitair, verwarming, regenwater…) als afvoer (daken, dakgoten, riolering, regenputten, waterverdichtingen…). Hierdoor zijn we in staat om zaken op vele fronten aan te pakken. Steeds met het eindresultaat in gedachten. Door het brede aspect van onze diensten kunnen we oplossingen bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften en om uw woning te voorzien van hoogwaardige installaties en reparaties. Een nieuwe ketel? Een volledig geventileerde woning? Of toch een airco voor de warme zomers door te komen?

Mazda Cools

In 1967 exporteerde Mazda haar eerste wagens van Japan naar Europa … waarna Josée Aernoudt en wijlen haar echtgenoot Roger Cools hun familiebedrijf “Garage Cools” oprichtten om die eerste Mazda’s te verdelen.

Door de jaren heen werd Garage Cools versterkt met o.a. Frans Aernoudt als chef werkplaats, Jan Cools als verkoper, Jans echtgenote Nilda als administratief medewerkster en Jan’s zoon Diego als verantwoordelijke voor de carrosserie.

Kortom, Garage Cools behoort tot de oudste Mazda-verdelers van Europa maar is vandaag een springlevend autobedrijf, gekend om haar familiale en betrouwbare service voor de verkoop, het onderhoud en het herstel van uw Mazda.

Gekwalificeerde mekaniekers en carrossiers staan paraat voor de verzorging van uw wagen.

Garage Cools is trots om reeds meer dan 50 jaar hoofdverdeler te mogen zijn van wellicht het betrouwbaarste automerk ter wereld.

Onze vereniging wordt gesteund door Stad BruggeSportwerk Vlaanderen en
door de Vlaamse Gymnastiekfederatie. We verwijzen ook graag naar de website van de Brugse sportdienst

Facebookpagina’s

Sportdienst Brugge: Facebook
Sportwerk Vlaanderen: Facebook
Gymfed: Facebook