-
Dagen
-
Uren
-
Minuten
-
Seconden

STEUNENDE ORGANISATIES

Trooper

TROOPER MEE!

Steun onze vereniging door jouw aankopen online via TROOPER te doen. Het kost je niets extra’s en Rust-Roest krijgt bij elke aankoop extra steun. Alvast hartelijk dank!

Uw logo hier?

Word vandaag nog een partner van Rust-Roest Brugge en laat ons samen bouwen aan een succesverhaal voor onze gymnasten.
Met uw hulp kunnen zij hun grenzen verleggen en hun dromen verwezenlijken.

Geïnteresseerd om te sponsoren?

Ontdek hieronder alle voordelen

Darcy International

Gymnasten brengen vele uren door in de turnzaal en willen er zelfverzekerd uitzien en zich zelfverzekerd voelen als ze presteren, of het nu om training of competitie gaat. Daarom doet men bij Darcy International hun uiterste best om mooie turnpakjes aan te bieden, zodat gymnasten met stijl en vertrouwen kunnen presteren.

Bij Darcy International is men voortdurend bezig met innoveren, herontwerpen en zoeken naar nieuwe stoffen en kleuren, zodat men op het gebied van mode in de gymnastiekwereld een stap voor blijven. Darcy International lanceert het hele jaar door nieuwe ontwerpen, zodat gymnasten een ruime keuze aan ontwerpkleuren en stoffen hebben om uit te kiezen, en doen altijd hun uiterste best om ervoor te zorgen dat de turnpakken worden gemaakt volgens de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, pasvorm en comfort.

Darcy International gebruikt alleen de hoogste kwaliteit 4-way stretch lycra om ervoor te zorgen dat de turnpakjes perfect passen en uitrekken om aan de eisen van de sport te voldoen. Onze kledingstukken zijn gemaakt volgens de hoogste standaard, met één persoon in gedachten: de gymnast.

Onze vereniging wordt gesteund door Stad BruggeSportwerk Vlaanderen en
door de Vlaamse Gymnastiekfederatie. We verwijzen ook graag naar de website van de Brugse sportdienst

Facebookpagina’s

Sportdienst Brugge: Facebook
Sportwerk Vlaanderen: Facebook
Gymfed: Facebook