***Een inschrijving betekent een automatisch akkoord met ons huishoudelijk reglement.***


WANNEER KAN IK INSCHRIJVEN?

Wij hanteren 2 momenten om in te schrijven, één voor leden van het huidig sportseizoen, gevolgd door de inschrijvingsmogelijkheid voor nieuwe leden.

Huidige leden

***Vanaf maandag 13 juni 2022 om 10u00***

Nieuwe leden

***Vanaf maandag 27 juni 2022 om 10u00***

Volzet?
We werken met wachtlijsten

Is de groep volzet? Dan kan je inschrijven bij een andere groep (discipline) of op een andere locatie. Wens je op een wachtlijst terecht te komen? Dan kan je volgend formulier invullen:


ENKEL ONLINE

We gebruiken hiervoor het programma van de Gymnastiek Federatie. Inschrijven dient te gebeuren met het mailadres dat je opgaf als gezinshoofd en gebeurt door in te loggen op het systeem van Gymfed. Na inloggen kan je al onze wekelijkse lessen zien en inschrijven.


TARIEVEN

Voor het seizoen 2022-2023 worden de tarieven geïndexeerd en aangepast. We slaagden er in om enkele jaren hetzelfde tarief te behouden. Maar dit is ondertussen niet meer mogelijk.

Betalen gebeurt direct via bancontact. De registratie is pas compleet na betaling en de bevestigingsmail die je ontvangt.

TARIEVEN
GroepPrijs
Kleuterturnen Sport Vlaanderen€165
Gymfit€135
Gym & Jump (10-beurtenkaart)€30 éénmalige forfait + €80/kaart
Gym & Jump (volledig seizoen)€260
Kleuterturnen Daverlo€120
TTM SASK/Daverlo€165
Alle andere Recreagroepen€210
KORTING

20 euro: voor 3de kind uit eenzelfde gezin

SPORT-AXI-BONNEN

Personen met SPORT AXI-BONNEN kunnen deze na betaling en inschrijving opsturen via de post tav Rust-Roest Brugge naar onderstaand adres, met vermelding van naam en groep van de gymnast. Na ontvangst betalen wij het bedrag twv de opgestuurde bonnen terug op dezelfde rekening. Let op! Andere AXI bonnen zijn niet geldig!

Nijverheidsstraat 116, 8310 Assebroek


HOE

Inschrijven kan enkel en alleen online.

Inschrijven dient te gebeuren met het mailadres dat je opgaf als gezinshoofd en gebeurt door in te loggen op het systeem van Gymfed. Als je op de afbeelding hieronder klikt, kom je op de handleiding terecht van de Gymfed.

Is de groep volzet? Dan zal je volgend formulier kunnen invullen: wachtlijst wekelijkse lessen, om terecht te komen op onze wachtlijsten.

Foto van de pagina waar je op komt als je wenst in te schrijven voor de wekelijkse lessen: