° ENKEL VOOR RECREATIEVE GROEPEN °

Wat als er zich opnieuw een lockdown voordoet?

Indien zich opnieuw een lock-down voordoet, dan krijgen jullie een deel van het lidgeld, berekend volgens het aantal afgelaste lessen, terugbetaald.


WANNEER

Wij hanteren 2 momenten om in te schrijven, één voor leden van het huidig sportseizoen, gevolgd door de inschrijvingsmogelijkheid voor nieuwe leden.

Huidige leden

Vanaf maandag 14 juni 2021 om 10u00

*Een inschrijving betekent een automatisch akkoord met ons huishoudelijk reglement.

Nieuwe leden

Vanaf maandag 28 juni 2021 om 10u00

Volzet?
We werken met wachtlijsten

Is de groep volzet? Dan kan je inschrijven bij een andere groep (discipline) of op een andere locatie. Wens je op een wachtlijst terecht te komen?
Dan kan je volgend formulier invullen:


ENKEL ONLINE

Inschrijving voor de wekelijkse lessen zal doorgaan op deze pagina.
We gebruiken hiervoor het programma van de Gymnastiek Federatie. Inschrijven dient te gebeuren met het mailadres dat je opgaf als gezinshoofd en gebeurt door in te loggen op het systeem van Gymfed. Na inloggen kan je al onze wekelijkse lessen zien en inschrijven.


TARIEVEN

Voor het seizoen 2021-2022 worden zo goed als voor alle groepen dezelfde lidgelden gevraagd als voor het seizoen 2020-2021. Er gebeurden enkel een paar kleine aanpassingen ifv duidelijkheid en bij de 10-beurtenkaarten.

Betalen gebeurt direct via bancontact. De registratie is pas compleet na betaling en de bevestigingsmail die je ontvangt.

TARIEVEN
GroepPrijs
Kleuterturnen€135
Gymfit€125
Alle andere Recreagroepen€175
10-beurtenkaart Gym & Jump€30 forfait + €70/kaart
KORTING

20 euro: voor 3de kind uit eenzelfde gezin

SPORT-AXI-BONNEN

Personen met SPORT AXI-BONNEN kunnen deze na betaling en inschrijving opsturen via de post tav Rust-Roest Brugge naar onderstaand adres, met vermelding van naam en groep van de gymnast. Na ontvangst betalen wij het bedrag twv de opgestuurde bonnen terug op dezelfde rekening.

Nijverheidsstraat 116, 8310 Assebroek


HOE

Inschrijven kan enkel en alleen online. via deze link.

Inschrijven dient te gebeuren met het mailadres dat je opgaf als gezinshoofd en gebeurt door in te loggen op het systeem van Gymfed. Als je op de afbeelding hieronder klikt, kom je op de handleiding terecht van de Gymfed.

Is de groep volzet? Dan zal je volgend formulier kunnen invullen: wachtlijst wekelijkse lessen, om terecht te komen op onze wachtlijsten.

Foto van de pagina waar je op komt als je wenst in te schrijven voor de wekelijkse lessen: