We bieden zowel wekelijkse lessen aan als stages tijdens de schoolvakanties. Hieronder vinden jullie alle info, over de inhoud, de plaatsen, de leeftijden, de prijs, …

Wekelijkse lessen

Wij bieden  5 verschillende disciplines aan: Toestelturnen meisjes (TTM),  Toestelturnen jongens (TTJ),  Trampoline en Dubbele minitrampoline,  Ritmiek,  Onderhoudsgymnastiek.

Wij organiseren de lessen op   6 verschillende locaties :  Sport Vlaanderen Julien Saelens in Assebroek,  Centrum Daverlo in Assebroek (*niet tijdens Corona maatregelen),  Jan Breydelstadion in Sint-Andries,  Sportcentrum Tempelhof in Sint-Pieters,  Sportcentrum Xaverianen te Sint-Michiels, Peruzaal in Zeebrugge.

Stages

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij Stages in verschillende disciplines en met verschillende accenten. Onder de noemer “Gymnastics & More”, organiseren we gymnastiekstages gecombineerd met allerlei andere gymnastiekdisciplines. Onder de noemer “Schatten onder de ijsberg” organiseren we gymnastiekstages gecombineerd met het zoeken, vinden en verbinden van alle talenten van de deelnemers, ook de niet-sport-technische. Ook “andere stages” zoals ritmiek gecombineerd met dans en gym staan dit seizoen op het programma.