We bieden zowel wekelijkse lessen aan als kampen tijdens de schoolvakanties. Hieronder vinden jullie alle info.

Wekelijkse lessen

Wij bieden  5 verschillende disciplines aan: Toestelturnen meisjes (TTM),  Toestelturnen jongens (TTJ),  Trampoline en Dubbele minitrampoline,  Ritmiek,  Onderhoudsgymnastiek.

Wij organiseren de lessen op   6 verschillende locaties :  Sport Vlaanderen Julien Saelens in Assebroek,  Centrum Daverlo in Assebroek (*niet tijdens Corona maatregelen),  Jan Breydelstadion in Sint-Andries,  Sportcentrum Tempelhof in Sint-Pieters,  Sportcentrum Xaverianen te Sint-Michiels, Peruzaal in Zeebrugge.

Kampen

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij kampen in verschillende disciplines en met verschillende accenten. Onder de noemer “Gymnastics & More”, organiseren we gymnastiekkampen gecombineerd met allerlei andere gymnastiekdisciplines. Onder de noemer “Schatten onder de ijsberg” organiseren we gymnastiekkampen gecombineerd met het zoeken, vinden en verbinden van alle talenten van de deelnemers, ook de niet-sport-technische. Ook kampen waar ritmiek gecombineerd met dans en gym wordt staan dit seizoen op het programma.