Hoeveel lessen zijn er voor recreatieve groepen?

Voor alle recreatieve groepen zijn er 24 lessen op jaarbasis. We houden hierbij rekening met feestdagen, vakanties en onvoorziene omstandigheden. Indien we niet aan dit aantal geraken organiseren we inhaallessen.

Waar vind ik mijn lidnummer?

Je lidnummer kan je gemakkelijk terug vinden op de website van de Gymfed. Log in op deze website, Ga naar ‘Mijn Gymfed’ en selecteer ‘Mijn lidkaart’. Zo download je jouw eigen lidkaart, het lidnummer staat vlak onder je naam.

Wanneer kan ik mij inschrijven?

Wij hanteren 2 inschrijvingsmomenten VOOR RECREATIEVE GROEPEN:

LEDEN: 12 JUNI 2023 om 8u00

NIET LEDEN: 26 JUNI 2023 om 8u00***

Inschrijvingen gebeuren altijd online, meer info vind je hier.

*** Als u als niet-lid probeert in te schrijven voor 26 juni zal het systeem uw aanvraag tot inschrijving weigeren.***

Waar kan ik inschrijven?

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind deelnemen aan de lessen?

Wij organiseren turnlessen voor kinderen vanaf de leeftijd van de eerste kleuterklas. Daarna hebben we een doorlopend aanbod tot een leeftijd van 99 jaar.

Er gebeurde een ongeval tijdens de training, waar vind ik de nodige verzekeringsformulieren?

Als je kind tijdens de training een ongeval heeft zal de verantwoordelijke trainer indien nodig de hulpdiensten bellen en de ouders op de hoogte brengen.

Het kan ook dat een doktersbezoek pas nadien plaatsvindt. Ook dan is het belangrijk verzekeringspapieren in te dienen. De meeste recente, juiste, invulformulieren vind je op de website van Gymfed op volgende link. Zoek ‘download het ongevallenformulier’ en volg nauwkeurig de vermelde stappen. Het is belangrijk dat dit snel in orde wordt gebracht.

Hou zeker de trainer op de hoogte en het secretariaat van onze vereniging: florien@rrb-gym.be

Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld?

Het inschrijvingsgeld voor een volledig seizoen bedraagt

Les van 1uur€ 145
Les van 1,5uur€ 185
Les van 2uur€ 230
Gym & Jump€ 260

Voor bovengenoemde prijzen krijg je een lidmaatschap bij RRB, verzekering via Gymfed, ben je eveneens lid van Gymfed en krijg je ook de door hen aangeboden ledenvoordelen. Ook bij deelname aan stages georganiseerd door onze vereniging krijg je als lid korting. Deze korting wordt toegekend door onze vereniging zelf.

Beurtenkaarten

Voor enkele groepen is er ook een 10-beurtenkaart te koop. Wie een beurtenkaart wil betaalt één keer per jaar een vaste lidmaatschapsbijdrage. Daarbij komt dan de prijs van een 10-beurtenkaart.

Gym & Jump: Eénmalig 35 euro en dan per 10-beurten 80 euro. Eén beurt bestaat uit 2 uur training.