Turnshow

Date

25 nov 2023
Afgelopen

Time

Ganse dag

Locatie

Sport Vlaanderen Brugge
Nijverheidsstraat 112

Organisator

Rust-Roest Brugge

Wat een prachtige turnshow was dit! We zijn volledig onder de indruk van al het talent dat in onze turnkring te zien was op zaterdag 25 november. Onze gymnasten en trainers hebben echt het beste van zichzelf getoond! Wat een fantastisch publiek hadden wij ook; de sfeer was hierdoor volledig van de partij! We willen iedereen dan ook nog eens extra bedanken.

Trainers, wat een toffe nummers hebben jullie bedacht voor jullie gymnasten. Door jullie schitterden ze echt en konden ze hun talenten fantastisch tentoonstellen. Ook een dank je wel aan de gymnasten, jullie waren echt fenomenaal. We willen zeker ook niet een van de belangrijkste teams vergeten: de catering! Zonder hen gingen we de muziek niet meer kunnen horen door de knorrende magen en de niet gesmeerde kelen. Jullie staan toch altijd weer paraat om onze honger te stillen en onze dorst te laven. Wat een prachtige organisatie!

Ook Studio 2 willen we zeker nog eens bedanken voor al hun goede zorgen. Zonder hen was deze show helemaal niet mogelijk geweest. Allen daarheen voor al je geluid- en lichtnoden!

En, een welgemeende dank u wel aan alle ouders, familie en vrienden, dankzij jullie was het een show om nooit meer te vergeten!

Fotograaf Henk Rogiers wist heel wat betoverende momenten vast te leggen. Via deze link kunt u de fantastische sfeer (her)beleven.

Foto’s Turnshow RRB 2023