Wij organiseren verschillende stages tijdens de meeste schoolvakanties. Onze doelgroepen zijn heel ruim. Zo organiseren we stages voor recreatieve gymnasten, kleuters, kinderen en jongeren onder de naam Gymnastics & More. De hoofdactiviteit is toestelturnen, gecombineerd met andere vormen van gymnastiek.

Wij organiseren ook stages onder de naam “Schatten onder de ijsberg” waarbij we op zoek gaan naar alle talenten van je kind. Ook onze competitiegroepen gaan geregeld op stage.

Gymnastics & More

Gymnastics & More staat voor ons recreatief aanbod tijdens de schoolvakanties voor kleuters, kinderen en jongeren.  Gymnastics & More organiseert 3-, 4- en 5-daagse stages voor leden en niet-leden van onze vereniging. De hoofdactiviteit is toestelturnen telkens gecombineerd met andere vormen van gymnastiek zoals ritmiek en/of acrobatiek en/of freerunning en/of ropeskipping en/of… 

Organisatie en coördinatie 
Dit initiatief en dus de vele kampen worden georganiseerd en gecoördineerd door een team jongeren/trainers uit onze vereniging: Jinne, Maël en Marloes. 

Trainers 
Tijdens de stages worden de lessen gegeven door een enthousiast team vrijwilligers, allen trainer in onze eigen vereniging. 

Locaties 
De stages worden aangeboden op verschillende Brugse locaties. Er is bijzondere aandacht voor een positieve bewegingservaring bij elke deelnemer, ongeacht het niveau. 

Doelgroep? 
Geboren tussen 2006-2015 voor zowel leden als niet-leden. Tenzij anders aanbevolen wegens Corona-maatregelen.

Activiteiten? 
Toestel turnen, trampolinespringen, knutselen, parcours, conditietraining, freerunning, … 

Prijs? 
Leden: 95 euro 
Niet-leden: 110 euro 

Vragen? 
Mail gerust! naar kamp.rrb@gmail.com 

Inschrijven? 
Inschrijven kan via volgende link