Wat kost lidmaatschap bij Rust-Roest?

Voor het seizoen 2020-2021 worden zo goed als voor alle groepen dezelfde lidgelden gevraagd als voor het seizoen 2019-2020. Er gebeurden enkel een paar kleine aanpassingen ifv duidelijkheid en bij de beurtenkaarten.

Betalen gebeurt via overschrijving. De nodige gegevens vind je in de bevestigingsmail die je ontvangt na je online inschrijving.

TARIEVEN:
135 euro voor het seizoen 2020-2021: kleutergym & Gymfit
175 euro voor het seizoen 2020-2021: alle recrea groepen vanaf 1ste leerjaar

KORTING:
20 euro: voor 3de kind uit eenzelfde gezin & Gymfit 65+

10-Beurtenkaarten mogelijk voor volgende groepen: Gym & Jump en Gymfit

Wat als er opnieuw een lockdown voordoet?

Indien zich opnieuw een lock-down voordoet, dan krijgen jullie een deel van het lidgeld, berekend volhens het aantal afgelaste lessen, terugbetaald.

Wanneer kan je inschrijven?

Wij hanteren 2 momenten om in te schrijven, één voor leden van het huidig sportseizoen, gevolgd door de inschrijvingsmogelijkheid voor nieuwe leden.

Huidige leden

Vanaf woensdag 24 juni om 18 uur, start inschrijvingen.

Nieuwe leden

Vanaf 30 juni 18 uur, start inschrijvingen voor nieuwe leden.

Hoe kan je inschrijven?

Inschrijven dient te gebeuren met het mailadres dat je opgaf als gezinshoofd en gebeurt door in te loggen op het systeem van Gymfed. Als je op deze link klikt, kom je automatisch op de juiste webpagina.

Er is ook een HANDLEIDING beschikbaar, zodat je de inschrijving kan voorbereiden of hulp vinden bij vragen. Deze is te vinden op volgende link

Opgelet!, de inschrijvingslink zal pas werken vanaf WOENSDAG 24 JUNI om 18 uur voor leden, en vanaf DINSDAG 30 JUNI 18 uur voor nieuwe leden.