menu

Opleiding Multi SkillZ 29/08/2017

Openingsuren secretariaat

Sport Vlaanderen centrum Julien Saelens
Nijverheidsstraat 116 - 8310 Assebroek
(tweede verdieping)

  • Dinsdag van 18.00 - 20.00 uur
  • Vrijdag van 18.00 - 20.00 uur
  • Elke eerste zaterdag van de maand
  • Van 09.00 tot 11.00 uur


Online inschrijven

Nieuw vanaf dit seizoen: voor het eerst kan er online ingeschreven worden voor volgend turnseizoen.

Belangrijke opmerking: enkel de recreatieve gymnasten kunnen zelf online inschrijven, de gymnasten van de competitiegroepen en de groepen Recre@ zullen nog steeds door het secretariaat in het ledenbestand ingeschreven worden.

Net zoals bij de klassieke manier van inschrijven zullen bestaande leden voorrang krijgen op nieuwe leden, waardoor iedereen die verder wil turnen verzekerd zal zijn van een plaats voor volgend seizoen.

Nieuwe leden zullen even langer geduld moeten oefenen alvorens te kunnen inschrijven. Voor hen worden de inschrijvingen geopend vanaf 15 augustus.

Wie liever zoals voorheen even langs komt tijdens de inschrijvingsdagen hoeft uiteraard ook niet te vrezen dat er voor hem/haar geen plaats meer zal zijn: het volstaat om vóór begin augustus een mail te sturen naar inschrijvingen@rrb-gym.be, met vermelding van naam en gekozen groep(en). De plaats blijft gereserveerd tot het einde van de inschrijvingsdagen (zie folder).
Opmerking: enkel bestaande leden kunnen een plaats voor volgend seizoen reserveren.

Online inschrijven: hoe doe ik dat?
Door hier te klikken open je de link naar de webpagina waar je je kunt inschrijven voor het komende turnseizoen.
Klik hier om de handige infobrochure te downloaden, waar alles stap voor stap beschreven staat om op een vlotte manier de inschrijving te kunnen verrichten.

Belangrijk: hou je rijksregisternummer bij de hand.
Het rijksregisternummer vind je terug op de keerzijde van je identiteitskaart, op de voorzijde van je SIS-kaart, en nog op een aantal andere officiële documenten (zoals belastingaangifte, ziekenfondsklevertjes, ...). U kunt uw rijksregisternummer ook opvragen bij de dienst bevolking van uw gemeente.

UPDATE: Op donderdag 17/08 moeten enkele noodzakelijke updates doorgevoerd worden op de server. Die dag zal het daarom (tijdens de kantooruren) niet mogelijk zijn om online in te schrijven.

algemene voorwaarden